Сильвестр Сталлоне, Міккі Рурк і Дольф Лундгрен з'їдуться до Києва

2 серпня 2010, 17:33
Знаменитий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне привезе до України своїх зіркових колег: Міккі Рурка, Джейсона Стетхема та Дольфа Лундгрена.

Така чоловіча команда прибуде до столиці, щоб презентувати фільм "Нестримні". Про це повідомляє міжнародна меценатська організація "Top Ukraine".

Нагадаємо, режисером та виконавцем головної ролі у картині є ніхто інший, як той таки Сталлоне. У картині також зіграв губернатор Каліфорнії - "Термінатор" Арнольд Шварцнеггер.

Допрем'єрний показ фільму відбудеться 7-го серпня в одному з київських кінотеатрів. Сталлоне разом з друзями також поспілкуються з пресою.

Після показу кіноновинки в одному з нічних клубів Києва відбудеться голлівудська хлопчача вечірка за участю головних героїв фільму.


До слова, поки столиця готується до приїзду іменитих гостей, в іноземних ЗМІ обговорюється скандал, пов'язаний із фільмом "Нестримні".

Сталлоне до дружини Тігіпка так і не приїхав, а от заради власного кіно завітає до Києва

Зокрема, йдеться про те, що Сталлоне заборгував більш ніж 2 мільйони доларів бразильській кінокомпанії, яка була партнером на зйомках, пише "Contact Music".

За даними видання, актор залишив без зарплатні світлорежисерів, водіїв, охоронців та інших працівників знімальної групи. Мовляв, Сталлоне покинув Бразилію, не заплативши людям за роботу.

Наразі представники актора не коментують інформацію про заборгованість.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів