Жізель Бюндхен хоче примусити жінок годувати грудьми

3 серпня 2010, 11:00
Найбагатша у світі супермодель Жізель Бюндхен вважає за доцільне прийняти закон, що зобов'язував би молодих матусь годувати своїх малюків грудьми.

Бразилійка гадає, що у такий спосіб вдалося б уникнути застосування дитячих молочних сумішей, повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "Harper's Bazaar".

"Деякі люди тут (у США) гадають, що вони не повинні годувати грудьми. Ви збираєтесь давати хімічну їжу своїй дитині, коли вона така мала?", - обурюється Жізель.

"Я гадаю, що у всьому світі має існувати закон, аби матері мусили годувати грудьми своїх малюків до шести місяців", - наполягає супермодель.

30-річна красуня, яка у грудні стала мамою первістка Бенджаміна Рейна, стверджує, що своїми формами вона також завдячує грудному вигодовуванню.


Бюндхен впевнена, що всі матусі мають годувати малюків груддю

"Я гадаю, грудне вигодовування справді допомогло мені зберегти мою фігуру", - каже вона.

Що ж до пологів, які Жізель називає "найсерйознішим фізичним випробуванням у житті", то тут їй стала в пригоді щоденна медитація, яка підготувала її "духовно та фізично".

"Коли я була готова, я подумала, добре, до роботи. Я не чекала, що хтось інший витягне в мене дитину", - згадує супермодель.

Нагадаємо, як раніше розповідала Бюндхен, свого малюка вона народила не у лікарні, а у власній ванні.

Фото blogchex.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів