Жізель Бюндхен визнали найбагатшою красунею

17 травня 2010, 10:05
Супермоделі Жізель Бюндхен вже вкотре вдалося випередити усіх своїх колег , очоливши десятку красунь із найвищими заробітками за версією " Forbes ".

За період з липня 2009-го до липня 2010-го колишня подружка Леонардо ДіКапріо одержала близько 25 мільйонів доларів завдяки співпраці із "True Religion jeans", "Dolce&Gabbana" та іншими відомими брендами.

Також 29-річна бразильська красуня має власну лінію засобів догляду за обличчям та марку вишуканих сандалів "Ipanema by Gisele".

Як відомо, у грудні 2009-го Жізель, народила сина від свого чоловіка - футболіста Тома Брейді. Проте за короткий термін після пологів красуня блискавично скинула вагу й знов стала до роботи.

Почесне друге місце у рейтингу посідає багатодітна матуся Гайді Клум (Семюел), яка заробила 16 мільйонів доларів. Вона співпрацює із американським брендом білизни "Victoria's Secret", бере участь у рекламних кампаніях "LG", "Diet Coce", "McDonald's" та "Volkswagen", а також веде телешоу.


Жізель Бюндхен вже третій рік поспіль очолює список найбагатших манекенниць світу

38-річна Гайді нещодавно вчетверте стала мамою та відсвяткувала п'яту річницю подружнього життя зі співаком Сілом.

На третьому місці знаходиться скандальна 36-річна британка Кейт Мосс із 9 мільйонами доларів.

Обличчя "Versace", красуня нині працює над дизайном сумочок "Longchamp", планує розпочати акторську кар'єру, а також замислюється про те, аби полишити шкідливі звички та народити другу дитину.

У листопаді Кейт викликала хвилю обурення в організацій, що борються проти анорексії та інших розладів харчування, заявивши журналу "WWD": "Ніщо не смакує ліпше, аніж відчуття власної худорлявості".

До топ-10 також увійшли бразильські красуні Алессандра Амбросіо та Адріана Ліма, голландка Даутцен Крез, російська "Попелюшка" Наталія Водянова, канадійка українського походження Дарія Вербова.

До рейтингу потрапила також австралійка Міранда Керр, через принади якої ледь не втратив роботу банківський службовець. Відеоролик, на якому чолов'яга роздивляється відверті фото Міранди, став мегапопулярним на сайті "YouTube". Супермоделі довелося особисто просити керівництво банку не звільняти її відданого шанувальника.

Єдиною американкою, якій вдалося потрапити до цьогорічного списку, стала 36-річна Керолін Мерфі, що є обличчям торгової марки "Estée Lauder".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів