Зірка "Леся + Рома" порівнює себе з гумовою жінкою

4 серпня 2010, 12:44

Вітчизняна актриса Ірма Вітовська, відома за роллю у серіалі "Леся + Рома", зізналася, що часто порівнює себе з гумовою жінкою. Мовляв, швидко худне і так само швидко повнішає.

Інколи Ірмі доводиться йти на жертви заради зйомок. Так, для серіалу "Леся + Рома" актриса мала екстрено скинути вагу, пише "Live story".

"Ми" слухняно схудли, а потім знову повернули усе на місце", - розповіла Вітовська, яка жартома кличе себе "Ми".

"Ох, "Ми" взагалі гумова жінка, нас гойдають зі сторони у сторону: з пишки - у худишки, і навпаки", - зауважила 36-річна актриса в інтерв'ю журналу "Худеем легко".


Та у Вітовської є свій секрет схуднення - не їсти після п'ятої вечора.

Ірма Вітовська не вживає алкоголь уже три роки

"Щойно я починю їсти увечері, одразу ж поправляюсь. Причому калорійність їжі не має значення! Хочеш стати "березкою" - вечір віддавай ворогу, зменш порції не зловживай матронами і булками. От і увесь секрет", - дала пораду Ірма.

Актриса також впевнена, що схуднути допомагає тверезість. Мовляв, раніше Вітовська любила випити, покурити. Але тепер знає, що алкоголь та тютюн заважають бути повноцінною людиною.

"Я викинула їх з життя - і почуваюся прекрасно! Затятим курцям одразу кажу, що перші три місяці важко, а потім абсолютно нормально, як відрізало", - додала вона

Фото "Медіаняня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів