Повія розповіла про груповий секс із Берлусконі

4 серпня 2010, 16:29

Ім'я прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі знову опинилося у центрі чергового сексуального скандалу.

Нові подробиці інтимного життя італійського політика повідомила співробітниця ескорт-сервісу Марія Тереза де Ніколо на прізвисько Террі, пише "Лента.ру" з посиланням на "La Repubblica".

Зокрема, жіночка розповіла, що восени 2009-го року вона і ще декілька повій (усього близько 15 дівчат) були запрошені до Риму на вечерю до 73-річного італійського прем'єра.

Террі в римську резиденцію Берлусконі покликав бізнесмен Джанпаоло Тарантіні (його ім'я вже фігурувало в пресі в зв'язку з іншим схожим секс-скандалом за участю Берлусконі), який зателефонував їй.


"Спершу я подумала, що це якийсь жарт, але потім зрозуміла, що все серйозно. Тарантіні наказав мені взяти з собою сукні, а на саму вечерю одягнутися сексуальніше. Після того як ми поговорили, за мною приїхав автомобіль і відвіз мене в аеропорт ", - розповіла де Ніколо.

За словами 38-річної жінки, після вечері Берлусконі покликав її та двох інших дівчат з собою, і вони всі разом провели ніч в одному ліжку. За це вона та її колеги отримали по тисячі євро, а також ювелірні прикраси.

Наступного ранку Террі й інші дівчата непомітно для журналістів, що чергували біля вілли, покинули резиденцію Берлусконі і роз'їхалися по домівках.

Вперше ім'я Джанпаоло Тарантіні було згадано у ЗМІ влітку 2009-го року. Тоді колишня модель, 42-річна Патриція Д'Аддаріо, розповіла, що Тарантіні платив їй та іншим жінкам за те, щоб вони відвідували вечірки в будинку Берлусконі. Вона навіть надала фотографії та аудіозаписи, зроблені нею під час вечірок у політика.

Слідство припускає, що Тарантіні привозив Берлусконі повій, щоб прем'єр сприяв бізнесмену і допомагав йому отримувати вигідні контракти.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів