Собчак житиме разом з матір'ю у будинку за мільйон

12 серпня 2010, 14:06
Російська телеведуча і тусовщиця Ксенія Собчак придбала нове помешкання, де оселиться разом зі своєю матір'ю.

Нещодавно світська левиця стала хазяйкою шикарного будинку на Рубльовці. За нове помешкання Собчак виклала десь мільйон доларів, пише "Комсомольская правда".

Собчак ділитиме новий будинок з мамою
"Ксюша купила заміський будинок у котеджному селищі "Гірки-8". Вартість будинків з ділянкою там інколи сягає до 1 мільйона доларів", - розповіли друзі Собчак, яких вона вже запросила на новосілля.

Білявка придбала будинок навпіл зі своєю мамою Людмилою Нарусовою. Тож, одну половину будинку займатиме Ксюша, а іншу - її матір.

Сусідами Собчак є самі лише високопосадовці. А охороняють мешканців дорогих маєтків з автоматами, розповіли охороні території селища.

"Єдиний мінус - якщо до хазяїв приїздять гості. До будинку вони не проїдуть. Пройдуть лише пішки і за перепустками. Це правило ввели після одного інциденту. До жильця неочікувано нагрянули гості, яких він бачити не хотів", - пояснили охоронці.

Тож, щоб уникнути таких інцидентів, поруч із селищем обладнали спеціальну гостьову парковку.

Білявку, як і усіх мешканців селища, ретельно охоронятимуть

На території селища принципово немає барів, ресторанів, дискотек. Натомість є все необхідне для життя: супермаркет, аптека, банк, хімчистка, пральня, пекарня та діюча церква.

До слова, будинок на Рубльовці - не перше дороге помешкання Собчак. Так, минулого року телеведуча придбала квартиру в найпрестижнішому районі Юрмали. Обійшлося це їй у 270 тисяч доларів.

Фото "Комсомольской правды" та "КМ.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів