Черновецькому пропонують роль у "Зоряних війнах"

13 серпня 2010, 10:32
Сумнозвісний мер Києва Леонід Черновецький має усі шанси стати кіногероєм. Виявляється "Льоню-Космоса" запрошують зіграти в українській екранізації "Зоряних війн".

У ролі кіногероя Черновецького бачить гендиректор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, пише "Сегодня".

"Я б хотів, щоб Леонід Михайлович зіграв роль головного героя Люка Скайвокера, щоб він рятував галактику від зла. Спеціально шукаю під цей фільм спонсорів, так що як тільки, так одразу ж звернуся до Черновецького з пропозицією", - сказав Бенкендорф.

Щоправда, гонорар Черновецькому за гру у кінострічці він не обіцяє, каже, що "переконав би мера зіграти просто так, для підвищення рейтингу".

А ось, якщо Черновецький почне говорити українською, Бенкендорф готовий запросити його навіть на роботу на Перший національний.


Черновецький стане супергероєм?

"Леонід Михайлович дивовижна людина, яка знаходить будь-якого глядача. Його дивляться всі - і той, хто любить, і той, хто ні. Так що його можна брати на будь-який проект, і це буде бомба! З величезним рейтингом! Я це добре розумію, так що, якщо б він погодився, я б навіть окремо для нього створив телепрограму або шоу", - сказав Бенкендорф.

Нагадаємо, Черновецькому вже пропонували роль у фільмі "Дау" про великого фізики Льва Ландау.

Мер повинен був зіграти одного з соратників фізика або навіть його вчителя. Але задіяти Льоню у фільмі не вдалося.

"Нам тоді так і не надійшло конкретної і виразної пропозиції про роль у стрічці. Ось Леонід Михайлович і не знявся", - пояснила радник Черновецького Марта Гримська.

До слова, поки "Льоня-Космос" ще не став кіногероєм, його круті автомобілі вже дебютували у кіно. Точніше, у відеокліпі.

Так, одразу два дорогих автомобілі сім'ї Черновецьких засвітилися у кліпі друга Андрія Ющенка Сашка Фортадо. Мова йде про Porsche TechArt Степана Черновецького и Rolls-Royce самого мера.

Фото "Газеты по-киевски"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів