Екс-мер Львова записав сольник

13 серпня 2010, 14:43

Колишній мер Львова і потенційний кандидат на посаду міського голови Любомир Буняк випускає сольний альбом.

Очікується, що платівка вже найближчим часом з'явиться на полицях музичних магазинів, пише "ЗІК".

"Справді, я випускаю диск, зараз він на стадії завершення. Уже записано 14 пісень і сьогодні буде записана ще одна - "Осіннє золото". Одна із записаних мною пісень мені не подобається, точніше, вона більше для жіночого голосу, тому до диску увійде саме 14 пісень", - розповів Буняк.

Відповідаючи на запитання, що спонукало його до запису альбому, екс-мер Львова відповів так:


"Я думаю, що маю відповідний рівень вокалу, а також уже настав час пожити для душі".

Буняк запевняє, що спочатку планував масово не тиражувати диск, а випустити його "тільки для себе, для душі й для родини", але коли побачив, що у Львові є резонанс із приводу такої події, то диск продаватиметься.

Любомира Буняка, так само як і Черновецького, потягло на спів

"Це мелодійні народні українські пісні. Диск із записом на 50 хвилин, що дає змогу зручно слухати в машині під час поїздки. Є, щоправда, одна російська пісня, але вона також дуже мелодійна для звучання", - додав колишній гардоначальник..

Він також пообіцяв надати журналістам можливість послухати диск, адже, з його слів, не вміє відмовляти журналістам. Він додав, що окремі пісні вже можна прослухати в Інтернеті, а також на одній з радіостанцій Львівщини.

Крім диска, Буняк також написав книгу своїх мемуарів. Її можна буде придбати на Форумі видавців у Львові.

До слова, минулого року свій сольник випустив і мер Києва Леонід Черновецький. Тоді "Льоня-Космос" для своїх любих бабусь переспівав Висоцького, Шуфутинського, Серова та навіть Орбакайте.

Фото uosa.uar.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів