Редкліфф-Поттер знявся для геїв

13 серпня 2010, 15:59

Обличчя британського актора Деніела Редкліффа прикрашатиме обкладинку вересневого номеру всесвітньовідомого журналу для геїв та лесбійок "OUT".

21-річний актор відверто розповів виданню, чому він ніяковіє на побаченнях із представницями протилежної статі, повідомляє "The Showbiz Spy".

"Я дещо нервуюся, бо це не є чимось таким, до чого я звик", - зізнався Редкліфф.

Адже досі із усіма своїми дівчатами, як розповів "Гаррі Поттер", він знайомився на роботі, тож "перше побачення" - це для нього справді дещо нове.

"Мене неймовірно хвилюють незручне мовчання, паузи, й усі такі речі, через які, я гадаю, нервуються всі", - розповів актор.


"Мені таки вдається стати балакучим у кінці - може, занадто - та, ймовірно, трохи нудним.

Я просто намагаюся смішити дівчат. Це справді єдина річ, яка в мене добре виходить на побаченнях", - зауважив Деніел.

Про Олів Юніек, багатеньку дівчину, яз якою його останнім часом частенько бачать, Редкліфф під час інтерв'ю не згадав.

"Наразі я самотній, а навколо полюють дівчата", - пожартував актор.

"В мене були стосунки із деким протягом майже трьох років, й ми порвали незадовго до того, як досягли цієї відмітки", - розповів Редкліфф.

Юний актор також говорив про свою дружбу із травесті-виконавцем та композитором Our Lady J, із яким вони навіть мали спільну фотосесію, пише "Just Jared".

Також Редкліфф зазначив, що дуже пишається своє причетністю до "The Trevor Project" - організації, що надає психологічну допомогу людям із нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Нагадаємо, рік тому Редкліфф розповідав, що виріс серед геїв, та що фанати нетрадиційної орієнтації йому миліші за дівчат, які постійно кричать.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів