Наомі Кемпбелл переслідує московський маніяк

13 серпня 2010, 17:12

Найбільша довгонога хуліганка світу Наомі Кемпбелл опинилася в епіцентрі нового скандалу: у Москві знамениту манекенницю переслідує маніяк.

До будинку 40-річної моделі, яка останні півтора років проживає в основному в Росії, раз на кілька тижнів приходять конверти і коробки, в яких знаходяться записки з любовними зізнаннями та смертельними погрозами - вони адресовані безпосередньо "чорній пантері".

Як стало відомо "Life Showbiz", переслідування Кемпбелл триває з березня.

Вже кілька місяців на прохідній в під'їзді Наомі та її російського нареченого, олігарха Владислава Дороніна незнайомий через посильних залишає записки та подарунки для манекенниці.


"Будівля добре охороняється, тому тут Наомі боятися нічого", - розповіла помічниця керуючого елітним будинком, де живе манекенниця.

"А за межами квартири Дороніна і Кемпбелл всюди супроводжує машина з охоронцями, значить, приводу для паніки немає. За той час, поки я тут працюю, через мої руки пройшло приблизно п'ять листів і кілька "посилок" - це були картонні коробки", - додала жіночка.

За словами джерела, Наомі з цікавості навіть забирала деякі з пакунків.

"А потім вона, мабуть, зрозуміла, що приходить якась нісенітниця, і не приймає більше жодного "подарунка", тож що я спокійно розкривають і дивлюся, що там", - розповіла консьєржка.

Виявилося, що в одному з останніх конвертів, які посильний просив передати Кемпбелл, знаходилася записка: "Ти все одно станеш моєю дружиною, або я тебе вб'ю".

"Міс Кемпбелл розповідала мені про те, що якийсь псих завалює її листами, причому надсилає їх не тільки додому, але і по можливості туди, де вона буває", - розповів співробітник приватного охоронного підприємства, яке обслуговувало декілька заходів, влаштованих знаменитої моделлю.

Охоронець здивований "всюдисущістю" незнайомця, адже Наомі не зустрінеш у ресторані громадського харчування. Вона завжди або з охороною, або в таких місцях, до яких не пробратися.

Подейкують, що Кемпбелл знову хоче підняти питання про настирливому шанувальника і планує попросити у агентства, щоб ті посилили охорону і забезпечили необхідний захист.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів