Богдан Ступка втратив свідомість на знімальному майданчику

16 серпня 2010, 11:09
Актор Богдан Ступка знепритомнів під час зйомок у новому фільмі.

Кінозірці стало зле на знімальному майданчику картини "Одного разу в Ростові", передає "Комсомольская правда".

Зйомки фільму, у якому 68-річний Ступка грає головного бунтаря, відбуваються на Маріупольському металургійному комбінаті.

Днями мали знімати сцени з Богданом Ступкою. Та, щойно актор увійшов у кадр, як схопився за серце і зомлів.

Знімальна група термінового викликала кардіореанімацію.


"Нам довелося реанімувати Ступку просто на знімальному майданчику. Тиск у нього був підвищений, зашкалював за 180. Ми поставили Ступці крапельницю і відвезли до лікарні", - розповіли лікарі "швидкої".

Щоправда, надовго у лікарні актор не затримався - прийшовши до тями він попросив відвезти його до готелю.

Ступка знепритомнів на знімальному майданчику

"Ступка, мабуть, дуже боїться підвести знімальну групу. Навіть без свідомості, він як у маренні повторював: "Зараз, зараз, почекайте, я вийду в кадр!", - розповіли медики.

"А коли (актор) прокинувся у лікарні, то категорично заявив, що відмовляється від госпіталізації. Мовляв, на хвороби у нього зараз часу немає. Довелося відвести його у готель, хоча по-хорошому, йому зараз, як мінімум, необхідний лікарняний режим, а як максимум - операція", - додали у лікарні.

За словами медиків, вони повідомили про стан Богдана Ступки його синів.

"Вони одразу ж забронювали йому палату кардіохірургії у київській лікарні. Але поки вивезти його туди не можуть - хворий поки нетранспортабельний. Ми боїмося, що будь-якої миті йому може стати зле. У його готелі цілодобово чергує бригада кардіореанімації", - зауважили медпрацівники.

А у знімальній групі, тим часом, обговорюють, що "Одного разу в Ростові" переслідує якийсь злий рок. Так, навесні загинув актор Юрій Степанов, який мав грати одного з головних героїв. А тепер от невідомо, чи зможе продовжити зйомки Богдан Сильвестрович.

Фото novayagazeta.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів