Періс Хілтон їде до Києва обирати першу красуню

17 серпня 2010, 13:16

Знаменита білявка-скандалістка Періс Хілтон збирається вперше навідатися до Києва.

Світська левиця прибуде до столиці 3-го вересня до столиці, щоб взяти участь у ювілейному, 20-му конкурсі краси "Міс Україна 2010", пише "Сегодня".

Гонорар, за який епатажна блондинка не тільки вибере першу красуню України, але й заспіває на вечірці після шоу, - поки не розголошується.

Але подейкують, що за подібні "виступи" власник конкурсу краси бізнесмен Олександр Онищенко заплатить Періс мільйон доларів.


Перш ніж з'явитися на публіці Хілтон має намір гарненько виспатися.

"Періс летить з Лос-Анджелеса, а це майже десять годин, тож після важкого перельоту буде відпочивати у себе в номері, який, згідно з її райдером, обов'язково повинен бути люкс", - розповіли організатори приїзду голлівудської зірки.

"Це можуть бути посольські апартаменти або ті, що ще дорожче - королівські або президентські. Але в готелі нам сказали, що хочуть їй дати кращий (номер), - можливо, президентський (12,5 тисячі євро на добу), Звичайно, за умови, що він не буде раніше зайнятий кимось з VIP-персон", - додав співрозмовник.

Періс "відриватиметься" у Києві

На додачу до цих апартаментів (на площі 378 квадратних метрів розташовуються дві спальні, їдальня і кухня, вітальня, велика мармурова ванна, особистий кабінет і навіть кімната для охорони) Періс отримає особистого дворецького, безкоштовний доступ до бару і готельний ліфт.

За даними газети, Хілтон у Києві супроводжуватимуть чотири охоронці. До того ж, їздити білявка буде на "Мерседесі", а снідати зі срібного посуду просто в номері.

"Прохань, щоб на столі були страви і з української кухні, поки не було. Не попереджала Періс і про своїх собачок, з якими любить подорожувати світом. Проте вже чітко дала зрозуміти, що однією вечіркою - у нас після конкурсу заплановано вечірчку в одному зі столичних клубів, на якій Періс заспіває свої останні хіти, - не обмежиться і буде гуляти до ранку", - розповіли організатори.

Має намір Хілтон оглянути й визначні місця столиці. Світській левиці влаштують екскурсію по маршруту Сильвестра Сталлоне: Києво-Печерська Лавра, набережна.

До слова, в одному готелі зі скандальною блондинкою буде жити зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія, яка прилетить з чоловіком. Акторка разом з Періс, Жан-Клод Ван Даммом, Крісом Норманом та племінницею Донателли Версаче Франческою будуть обирати найкрасивішу українку.

Конкурс "Міс Україна 2010" пройде 4-го вересня в Палаці "Україна". Цього року на корону претендують 26 дівчат, які з'їдуться з областей до столиці вже 25-го серпня.

Конкурсанток поселять за містом на базі відпочинку, де є великий актовий зал - для репетицій. А наряди деяким дівчатам (конкурсантки на сцені будуть дефілювати в купальниках, весільних і коктейльних сукнях) збирається пошити сама Франческа Версаче.

Нагадаємо, титул "Міс Україна 2009" отримала Євгенія Тульчевська з Дніпропетровська.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів