Батьки Джексона розлучаються після 60 років шлюбу

19 серпня 2010, 14:00

Батьки покійного поп-короля Майкла Джексона Джо та Кетрін Джексон вирішили розлучитися.

Останньою краплею, що призвела до бажання розірвати 60-річний шлюб, стала заява Джо Джексона, що частина вини за смерть сина лежить на Кетрін.

Як повідомляє видання "The Daily Star", ініціатором розлучення стала 80-річна матір Майкла. Кетрін Джексон вже подала усі необхідні папери до суду.

"Після 60 років вона (зрозуміла), що з неї досить. Вона була приниженою занадто довго", - розповів журналістам давній друг родини Джексонів.


За словами джерела, Кетрін Джексон вирішила розлучитися після того, як її чоловік в одному з інтерв'ю поклав на неї частину відповідальності за смерть Майкла.

Кетрін та Джо Джексони розлучаються

"Я попросив її переїхати і залишитися з ним, але вона наполягла, що йому потрібне приватне життя", - казав тоді 81-річний Джо Джексон.

До слова, батьки покійного Майкла вже давно не живуть разом. Однак офіційно вони ще вважаються чоловіком та дружиною.

Кетрін Джексон до останнього не хотіла розлучення через релігійні переконання. Мовляв, як свідок Ієгови, жінка вірила, що шлюб - це назавжди.

Нагадаємо, після смерті короля поп-музики суд призначив Кетрін Джексон опікуном над його дітьми - 13-річним Принцом Майклом-молодшим, 12-річною Періс Майкл Кетрін та 8-річним Принцом Майклом ІІ, якого у родині називають Бланкет.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів