До весни Клінтона зроблять дідом

20 серпня 2010, 18:34

"Колишня перша донька" США, Челсі Клінтон збирається завагітніти. Такий дарунок вона планує зробити своїм батькам до наступної весни, на честь річниці їхнього весілля,.

Про своє рішення 30-річна Челсі вже повідомила колишнього президента Білла Клінтона й нинішнього держсекретаря Гілларі Клінтон, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"Під час весільного танку батька й доньки на прийомі Челсі вона прошепотіла Біллові на вухо, що вони з Марком збираються зробити його та Гілларі дідусем та бабусею наступної весни", - розповідає джерело.

Зі слів свідка, екс-президента це так розчулило, що він не зміг стримати сліз.


"Він мріяв про те, щоб стати дідусем, але його здоров'я останнім часом погіршилося, і він не думає, що проживе довго. Те, що він дізнався, що Челсі та Марк вже працюють над плануванням дитини, додало йому позитиву", - каже він.

До рішення Челсі стати мамою якомога швидше її спонукала саме турбота про татове здоров'я.

Раніше вона була більш зосереджена на своїй кар'єрі.

Тепер же жінка кардинально змінила свій спосіб життя, як свідчить джерело.

"Вона розпочала спеціальну дієту та вправи. Вона робить усі належні вагітній жінці речі. Вона навіть кинула пити й планує дитячу кімнату", - розповідає інформатор.

Нагадаємо, помпезне весілля Челсі Клінтон та бізнесмена Марка Мезвінські відгуляли в перший уік-енд серпня. Вартість гулянки оцінюють у 2-3 мільйони доларів.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів