Дружина Берлусконі не схотіла розлучатися

24 серпня 2010, 16:03
Прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі і його дружина Вероніка Ларіо не змогли домовитися про умови розлучення.

Угоду про розірвання шлюбу, до якого подружжя прийшло в травні 2010-го року, не влаштувало Ларіо, і вона відмовилася прийняти запропоновані умови, пише "Лента.ру" з посиланням на італійське видання "Corriere della Sera".

На початку травня Берлусконі і його дружина в ході напружених п'ятигодинних переговорів змогли узгодити деталі майбутнього розірвання шлюбу.

Так, повідомлялося, що Ларіо погодилася прийняти відступні у розмірі 7, а не 43 мільйонів євро, як вона вимагала спочатку.

Крім того, італійська преса писала, що Берлусконі висловив готовність виплачувати дружині по 300 тисяч євро щомісяця, а також залишити за нею право проживати у віллі Бельведері неподалік від Мілана.

Берлусконі і Ларіо досі не можуть розлучитися

Тепер же, Ларіо знайшла в цій угоді недоліки. За даними газети, дружина глави італійського уряду стурбована долею її загальних з Берлусконі дітей - 25-річної Барбари, 23-річної Елеонори і 21-річного Луїджі.

Зокрема, Ларіо не влаштовує той факт, що кожному з них належить всього по 7,5% акцій сімейної компанії Берлусконі "Fininvest", тоді як діти від першого шлюбу прем'єр-міністра, 44-річна Марина і 41-річний Пьерсільвіо, займають керівні посади в холдингу.

Сам Берлусконі неодноразово говорив, що всі його діти в кінцевому підсумку будуть мати однакові можливості.

Наразі невідомо, коли подружжя має намір відновити переговори про умови розірвання шлюбу.

Нагадаємо, Вероніка Ларіо і Сильвіо Берлусконі оголосили про майбутнє розлучення навесні 2009-го року. Тоді жіночка заявила, що саме вона є ініціатором розлучення.

Фото "The peoples forum"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів