Водянова може залишитися без дітей через коханця?

26 серпня 2010, 12:19
Російська супермодель Наталя Водянова заплатить чоловікові, лорду Джастін Портману, 10 мільйонів доларів. Інакше красуня ризикує втратити своїх трьох дітей, повідомляє "Комсомольская правда".

Місяць тому російський звідник Петро Лістерман заявив, що Водянова йде від свого чоловіка. Правда, згодом лорд Портман запевнив, що у них з Наташею все добре.

Однак подруги Водянової продовжують запевняти, що модель дійсно вирішила порвати з чоловіком. Мовляв, у житті красуні з'явилося нове кохання, яке й поставило крапку в її 10-річному шлюбі з Портманом.

"З Андрієм Наташа знайома вже кілька років. Він відомий продюсер, дуже гарний чоловік. Спочатку Наташа просто дружила з Андрієм, але потім, коли стосунки з Джастіном остаточно погіршилися, Андрій її дуже підтримав, і тепер вона живе на дві сторони", - розповіла подруга Водянової з Нижнього Новгорода.

Сама ж супермодель, так само як і її рідні, замовчує історію про розлучення.

"Родичі все знають, але вони не мають права зараз щось говорити пресі, інакше Наташа залишиться без дітей", - зазначила співрозмовниця видання.

Річ у тому, що згідно зі шлюбним контрактом у випадку зради з боку Водянової діти залишаться з лордом та його сім'єю.

Наразі новину про розлучення російської красуні з лордом обговорюють і закордонні ЗМІ.

Водянова та Портман таки розлучаються?

"Наскільки мені відомо, розлучення Водянової і Портмана відбудеться у жовтні", - розповіла британська журналістка Нікі Сікс.

"Тільки от, щоб отримати свободу і детей, Наталі доведеться заплатити 10 мільйонів доларів відступних Джастіну Портману, щоб він не розголошував факт її зради", - додала вона.

Подейкують, Водянова планує після розлучення переїхати до Москви і працювати на телебаченні та грати в кіно.

Окрім історії з коханцем існують й інші версії того, через що супермодель пішла від лорда. Так, кажуть, що проблеми між Портманом і Водяновою розпочалися ще задовго до появи Андрія.

Мовляв, чутки про статки лорда не відповідають дійсності. Як запевняють подружки Наталі, гроші у сім'ю приносила саме Водянова.

До того ж, у лорда почалися проблеми з алкоголем. А на додачу Портман полюбив грати у казино, де залишав чималого грошей, які заробляла Наталя.

До слова, нещодавно телеведучий Андрій Малахов повідомив, що той таки продюсер Андрій, якого записують у коханці Водянової, запросив його на весілля. Мовляв, телебос планує піти під вінець у 10-х числах жовтня. Щоправда, Малахов не повідомив, хто саме буде нареченою на святі.

Фото "Reuters"

IDEALMEDIA