Супермодель Водянова розлучається з лордом?

15 липня 2010, 13:15
Відома російська супермодель Наталя Водянова розлучається з чоловіком - лордом Джастіном Портманом.

Принаймні про це заявив російський звідник Петро Лістерман, пише "Комсомольская правда".

"Водянова і Портман розлучаються. Я порадив Наталі звернутися до одного відомого адвоката в Росії. Вони вже приступили до оформлення документів", - розповів Лістерман.

"Зверніть увагу, Наталія Водянова останнім часом часто буває в Росії", - зауважив він.

Вперше розмови про те, що в зоряному сімействі не все гладко, з'явилися в лютому цього року. Сенсацію одразу ж підхопили всі світові видання.


Висувалися різні версії про причини розлучення, починаючи від фінансових питань (мовляв, Наталія, що входить до десятки найбільш оплачуваних моделей світу, заробляє на порядок більше свого чоловіка) і закінчуючи версією про те, що топ-модель зустріла нову любов у Росії.

Водянова і Портман розлучаються після 10 років шлюбу?

Проте тоді Водянова і Портман спростували чутки. Цього ж разу реакції від подружжя ще немає.

Натомість вже з'явилися наближені до Водянової люди, які підтверджують інформацію про розлучення. Більше того, розповідають про нового коханого моделі.

"Не виключено, що в такому серйозному рішенні, як розлучення, Наталію підтримує близький друг. Назвати його прізвище я не можу. Тому що це не моя справа. Скажу одне: Андрій - гідний чоловік в усіх відношеннях. І якщо Наталія вирішить, що цей чоловік стане супутником її життя, вона сама всім і все розповість", - розповіло джерело.

Нагадаємо, Водянова та лорд Портман живуть у шлюбі ось уже 10 років. Подружжя виховує трьох дітей - 8-річного Лукаса, 4-річну Неву та 2-річного Віктора.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів