Діти Мадонни змушені записуватися до неї на прийом

27 серпня 2010, 13:26

Аби бути не лише мега зіркою, а й турботливою матусею, співачка Мадонна змушена обов'язково "призначати зустрічі" своїм чотирьом дітям та вписувати їх у свій щоденний розклад.

У щоденнику артистки є записи на кшталт "час із Лолою" або "час із Девідом", розповів інформатор "The Daily Mail".

Співачка, чиї статки оцінюють у 357 мільйонів доларів, надзвичайно заклопотана, тож дітьми зазвичай опікуються три франкомовні няні.

"Немає легких шляхів до того, аби бути Мадонною. Це все тяжка праця", - зазначила колись артистка.


Як відомо, шлях до материнства Мадонни був досить складним та довгим. Як стверджує один з біографів зірки, починаючи з 18 років, Мадонна зробила близько 11 абортів. Сама ж зірка у своїх інтерв'ю зізнавалася, що їх було "кілька".

Мадонна мусить спеціально призначати час для дочки Лурдес

Свого первістка, дочку Лурдес, Мадонна народила у1996-му році, коли їй виповнилося 38 років. Поява донечки мала величезне значення для артистки, адже сама вона втратила матір у 6-річному віці.

"Я певна, що мати дитину - це має бути неймовірно цілюще переживання... Оскільки я не мала матері, я просто знаю, моя карма - це мати дівчинку", - казала Мадонна.

Друга вагітність співачки, сином Рокко, була непростою. Тяжкими були й самі пологи - в артистки частково відшарувалася плацента. Сама Мадонна висловилась у той час так: "Вагітність - це великий жарт, що його Бог зіграв із жінкою".

Нагадаємо, окрім біологічних дітей, у співачки підростають двоє всиновлених малюків - Девід Банда та Мерсі Джеймс.

Фото AP

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів