Путін заявив, що не знає, хто такий Шевчук

30 серпня 2010, 11:51
Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін не знав, що Юрій Шевчук , з яким він нещодавно полемізував на благодійному обіді , - відомий музикант.

"Мені сказали, що це співак. Ну що, я дуже радий", - сказав Путін в інтерв'ю "Коммерсанту".

На уточнююче питання, чи правда, що він справді не знав лідера гурту "ДДТ" Шевчука, прем'єр відповів: "Ну, я не знав, як його ім'я та прізвище! Ну, невже не зрозуміло?!".

На це журналіст здивувався ще більше: "Ви жили у Пітері і не знаєте, хто такий Шевчук? Так може бути?!".

"Та не знав! Та хіба мало у нас в Пітері талановитих людей. Серед них і пан Шевчук. Потім мені ще, пам'ятаю, про нього сказали, що він опозиційно налаштований. Ну і чудово! У нас, слава богу, люди мають право говорити, що хочуть і роблять це. Я взагалі не хотів з ним полемізувати!", - обурився Путін.


Путін не знав, хто такий Шевчук

ТАкож Путін зазначив, що його покликали на благодійний концерт, щоб зібрати гроші на допомогу хворим на лейкемію дітям.

"І про те, що там знаходяться люди, які хочуть затіяти зі мною якісь політичні суперечки, трошки типу підрозкрутити, я дізнався за п'ять хвилин до початку розмови!", - заявив Путін

"Але я не вважаю, що там якась подія епохальна сталася. Я вважаю, що нормальна річ. Потім питань ставилося багато і вважалося потім, що це гострі питання, а там гостроти не було жодної! Я й зараз не бачу цієї гостроти. Будуть чи не будуть розганяти (марші незгодних)...", - додав він.

Як відомо, на одному з добродійних вечорів Юрій Шевчук поставив Володимиру Путіну питання, чому в Москві розганяють Марші незгодних. На це Путін заявив, що акції опозиції не будуть заборонятися, якщо вони не будуть заважати іншим громадянам.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів