Боно під знеболюючими заспівав із Шевчуком

26 серпня 2010, 18:00
Легендарний ірландський гурт "U2" відіграв концерт у Москві. Під час виступу 50-річному солісту колективу Боно довелося звертатися по допомогу до лікарів.

Музикант так відчайдушно стрибав по сцені під дощем, ніби забув про нещодавно перенесену операцію на спині. У прихильників навіть не виникало думки, що Боно насправді терпить сильний біль.

Як пише "Life Showbiz", у перервах між піснями співак спускався зі сцени. Там, за лаштунками, на нього чекав особистий лікар з приготовленим заздалегідь шприцем зі знеболюючими.

"Боно так бігав по сцені, ніби жодної операції і не було, але до кінця виступу у нього з'явився сильний біль у спині, і його особистий лікар порекомендував зробити укол, щоб позбутися болю", - розповіли організатори концерту.

Під час виступу Боно навіть трохи поспілкувався з публікою. Так, музикант заявив, що присвячує цей концерт російському президенту Дмитру Медведєву. Нагадаємо, з останнім ірландський співак навіть встиг попити чайку.


Боно підмазувався до Медведєва?

"Ми раді бути тут, у Росії. Ми дуже давно цього хотіли", - зізнався Боно зі сцени.

Ближче до завершення концерту "U2" запросили на сцену російського рокера Юрія Шевчука, передає "ВВС".

Разом з солістом "ДДТ" Боно виконав пісню Боба Ділана "Knockin' on Heaven's Door".

Послухати "U2" прийшли і деякі російські знаменитості. Так, серед глядачів були помічені Михайло Горбачов, Ксенія Собчак, Іван Ургант, Борис Моїсеєв та інші.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів