Карпа дала донці ще два імені

2 вересня 2010, 16:44
Скандальна письменниця та співачка Ірена Карпа розповіла про таємницю імені для своєї новонародженої доньки.

Нагадаємо, 17-го серпня у Карпи та її чоловіка Нормана Хансена народилося дитя. Доньку вирішили назвати зовсім не українським ім'ям Корена Джіа, або просто Кора Джі.

"Ну, для мене значно дивніше було б назвати її якимось розтиражованим ім'ям. Усі чотири частини (ми додали ще одну в останній момент) є дуже символічними, пов'язаними з певними подіями наших життів", - заявила Карпа в інтерв'ю "Дусі".

Як пояснила письменниця: Кора - грецьке "діва", архетип вічної молодості, Корена - його варіант, значить "розумна й атлетично складена", Джіа - ім'я католицької святої, значить: "Бог милостивий, щедрий, всепрощаючий".

"Два інших імені - тибетське і санскритське - ми тримаємо в таємниці. За багатьма віруваннями, чим більше імен у людини, тим легше їй заплутати демонів", - зауважила Ірена.


Карпа тримає у таємниці ще два імені доньки

До слова, за кілька днів після пологів Карпа почала писати свої враження від нового амплуа "матусі" на своїй сторінці у "Facebook".

Та співачка присвячує час не лише дитини й інтернету, а й активному способу життя.

"За кілька днів після народження відновила невеликі фізичні навантаження плюс йогу. Єдине, що доба, здається, "сіла", як випраний у гарячій воді вовняний светр ‑ день кінчається значно швидше, ніж до появи новонародженого пупа землі. Тим ліпше - дисциплінує, дає зрозуміти, як мало часу в нас усіх узагалі на життя і творчість", - додала Карпа.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів