Чоловік Водянової не хоче її відпускати

3 вересня 2010, 17:00
Чоловік російської супермоделі Наталі Водянової лорд Джастін Портман заявив, що не хоче розлучатися, пише "Комсомольская правда".

Нагадаємо, останнім часом ходять чутки, що Водянова йде від свого законного чоловіка. Причиною розлучення нібито став новий коханець моделі - російський телепродюсер Андрій.

Портман не хоче розлучатися з Водяновою
Однак лорд Портман знову наполегливо спростовує чутки про розрив з Наташею. От і цього разу чоловік запевняє, що все насправді не так, як пишуть ЗМІ.

"Ми ще не розлучені. Ви невірно проінформовані. Я не хочу розлучатися з Наташею.

Я не заявляв про розлучення. Та й Наталя не казала нічого подібного", - заявив лорд.

Щоправда, кажуть, ані Водянова, ані її рідні просто не можуть говорити про розлучення. Адже згідно зі шлюбним контрактом, у випадку зради з боку моделі, після розлучення її діти залишаться з Портманом.

Однак, подейкують, що парочка вирішила не виносити на загал історію з коханцем Наташі, а вирішити усе полюбовно. Мовляв, Водянова заплатить лорду за мовчання і можливість залишити собі дітей 10 мільйонів доларів.

Ну а поки, за офіційною інформацією від самого Портмана, його дружина зараз у Росії по справах.

"Наталя полетіла в Росію оформляти візу. У цей час я був в Уругваї, зараз - у Німеччині", - зауважив лорд.

Нагадаємо, Водянова та лорд Портман живуть у шлюбі ось уже 10 років. Подружжя виховує трьох дітей - 8-річного Лукаса, 4-річну Неву та 2-річного Віктора.

Фото "Комсомольской правды"

IDEALMEDIA