Водянова може залишитися без дітей через коханця?

26 серпня 2010, 12:19
Російська супермодель Наталя Водянова заплатить чоловікові, лорду Джастін Портману, 10 мільйонів доларів. Інакше красуня ризикує втратити своїх трьох дітей, повідомляє " Комсомольская правда ".

Місяць тому російський звідник Петро Лістерман заявив, що Водянова йде від свого чоловіка. Правда, згодом лорд Портман запевнив, що у них з Наташею все добре.

Однак подруги Водянової продовжують запевняти, що модель дійсно вирішила порвати з чоловіком. Мовляв, у житті красуні з'явилося нове кохання, яке й поставило крапку в її 10-річному шлюбі з Портманом.

"З Андрієм Наташа знайома вже кілька років. Він відомий продюсер, дуже гарний чоловік. Спочатку Наташа просто дружила з Андрієм, але потім, коли стосунки з Джастіном остаточно погіршилися, Андрій її дуже підтримав, і тепер вона живе на дві сторони", - розповіла подруга Водянової з Нижнього Новгорода.

Сама ж супермодель, так само як і її рідні, замовчує історію про розлучення.


"Родичі все знають, але вони не мають права зараз щось говорити пресі, інакше Наташа залишиться без дітей", - зазначила співрозмовниця видання.

Річ у тому, що згідно зі шлюбним контрактом у випадку зради з боку Водянової діти залишаться з лордом та його сім'єю.

Наразі новину про розлучення російської красуні з лордом обговорюють і закордонні ЗМІ.

Водянова та Портман таки розлучаються?

"Наскільки мені відомо, розлучення Водянової і Портмана відбудеться у жовтні", - розповіла британська журналістка Нікі Сікс.

"Тільки от, щоб отримати свободу і детей, Наталі доведеться заплатити 10 мільйонів доларів відступних Джастіну Портману, щоб він не розголошував факт її зради", - додала вона.

Подейкують, Водянова планує після розлучення переїхати до Москви і працювати на телебаченні та грати в кіно.

Окрім історії з коханцем існують й інші версії того, через що супермодель пішла від лорда. Так, кажуть, що проблеми між Портманом і Водяновою розпочалися ще задовго до появи Андрія.

Мовляв, чутки про статки лорда не відповідають дійсності. Як запевняють подружки Наталі, гроші у сім'ю приносила саме Водянова.

До того ж, у лорда почалися проблеми з алкоголем. А на додачу Портман полюбив грати у казино, де залишав чималого грошей, які заробляла Наталя.

До слова, нещодавно телеведучий Андрій Малахов повідомив, що той таки продюсер Андрій, якого записують у коханці Водянової, запросив його на весілля. Мовляв, телебос планує піти під вінець у 10-х числах жовтня. Щоправда, Малахов не повідомив, хто саме буде нареченою на святі.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів