Ван Дамм повіз українську коханку до ревнивої дружини?

7 вересня 2010, 12:00
Відомий "качок" Жан-Клод Ван Дамм днями залишив Київ. Цього разу актор поїхав додому не сам, а з українською коханкою Альоною Каверіною .

24-річна жителька Кривого Рогу стала такою собі супутницею Ван Дамма в Україні. Щоправда, Жан-Клод не надто часто брав Альону із собою на різні заходи. Натомість, подейкували, що актор піднімав на коханку руку.

Та, схоже, зірковий час дівчини таки настав - Ван Дамм забрав її із собою до Брюсселя, пише "Блік".

В аеропорт Каверіна з зірковим кавалером привезли шість валіз і дорожніх сумок. Окрім цього в руках Альони була сумочка із маленькою собачкою.

За даними видання, напередодні коханка Ван Дамма сходила на шопінг. Певно, щоб прикупити обновки для поїздки.


Ван Дамм забрав Альону із собою

До слова, Жан-Клод не приховує, що досі одружений. Так, влітку цього року актор з'явився зі своєю п'ятою дружиною - Гледіс Португіз на Канському кінофестивалі. Парочка виглядала доволі щасливою, незважаючи на те, що ЗМІ активно обговорювали стосунки Ван Дамма з українкою.

Навряд чи Альона у найближчому майбутньому стане місіс Ван Дамм. Та й сам супермен не дає обіцянок щодо одруження з дівчиною з Кривого Рогу.

"Я знаю, багато жінок люблять мене на відстані, а в житті я дуже складний хлопець. Я насправді не знаю, як розмовляти з жінками, я не Дон Жуан. А стосовно того, щоб одружитися на українці - все можливо. Це все питання "хімії". У тебе може бути найпрекрасніша чи найпотворніша жінка - вся справа в "хімії", - зізнався актор в інтерв'ю "Сегодня".

Що ж до законної дружини, то відсутність її поруч із ним в закордонних поїздках Жан-Клод пояснює так:

"Вона просто не любить подорожувати, вона домосідка".

Наразі невідомо, чи збирається Ван Дамм знайомити коханку з України з дружиною. Однак актор не приховує, що його Гледіс дуже ревнива і займається бодібілдингом.

"Так, вона може вдарити і вбити мене. За що? Та просто так, на всяк випадок", - заявив він.

Цікаво, чи познайомиться українка з ревнивою дружиною Жан-Клода?

Наостанок Жан-Клод розповів, що його вразило в Україні:

"Те, як жінки стежать за собою! Вони роблять це дуже і дуже добре. Не дуже забезпечені люди, середній клас, багатії - всі жінки виглядають приголомшливо".

А от українські чоловіки Ван Дамму не до вподоби.

"Іноді чоловіки поводяться аж занадто "як мачо". Це мене дратує. Та розслабтеся, якщо ви сильні, то не треба це так нав'язливо показувати", - додав він.

Фото "Бліка" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів