Від Орбакайте знову вимагають мільйон доларів

7 вересня 2010, 18:01
Російську співачку Крістіну Орбакайте знову тягнуть до суду, передає " Life News ".

Одна з московських фірм вже вдруге намагається отримати від артистки майже 30 мільйонів рублів (близько 1 мільйона доларів).

Нагадаємо, у серпні цього року Орбакайте вдалося відстояти в суді ці гроші.

Однак компанія-позивач вирішила не здаватися і таки наполягає на тому, що співачка винна їм 29 мільйонів 700 тисяч рублів.

Мовляв, у 2009-му році фірма перевела на рахунок Крістіни вищеназвану суму. Та згодом у компанії зрозуміли, що цей переказ коштів був помилковим.


Цього ж разу позивачі вирішили обрати іншу тактику.

Та ці руки нічого не крали!

"Ми вирішили змінити підставу позову і замість "помилкового платежу", що раніше лежав в основі позову, вказати на "нікчемність угоди купівлі-продажу підробленого векселя, тому що така операція не відповідає закону", - вказали у заяві представники фірми.

Щоправда, існує версія, що насправді переказаний мільйон доларів на рахунок Орбакайте - це часткове погашення боргу одного з банків перед Аллою Пугачовою.

Наразі Орбакайте перебуває на гастролях. Однак артистка впевнена, що і цього разу позивачам не вдасться відібрати у неї гроші.

"Як я й казала раніше, це типове шахрайство. Нічого про новий позов я не знаю. Жодних паперів, повісток з суду ані я, ані мої адвокати не отримували", - відрізала Крістіна в коментарі "Комсомольской правде".

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів