Брітні Спірз звинуватили у сексуальних домаганнях

9 вересня 2010, 14:12
Колишній охоронець Брітні Спірз Фернандо Флорес подав на неї до суду.

Чоловік звинувачує поп-діву в сексуальних домаганнях і неприйнятній поведінці по відношенню до власних дітей, передає "TMZ".

У своїй заяві Фернандо запевняє, що Брітні постійно домагалася його, виставляючи напоказ своє тіло.

Одну з подібних сцен хлопець описує так:

"Вона (Спірз) була одягнена у прозору сукню, крізь яку була видна біла мереживна білизна. Вона підійшла близько (до мене) і, навмисно впустила запальничку на підлогу, нагнулася, щоб підняти її та показати мені свої геніталії".


За словами позивача, у той момент він відчув "шок і огиду".

Та ще більший шок екс-охоронець Спірз пережив, коли співачка покликала його до своєї кімнати. Увійшовши, Фернандо побачив, що Брітні стоїть перед ним зовсім гола.

"Після незручного мовчання, протягом якого (Брітні) просто стояла голою, (Флорес) запитав, чи їй щось потрібно. Після деяких вагань Брітні попросила дві пляшки лимонаду", - йдеться у заяві позивача.

Брітні домагалася охоронця?

Флорес стверджує, що навіть якось запитав, навіщо співачка так поводиться, на що отримав відповідь: "Ти ж знаєш, тобі це подобається".

Окрім цього екс-охоронець розповів, що на його очах Брітні неодноразово займалася сексом з іншими чоловіками. До того ж, співачка нібито вступала в сексуальні відносини в готельному номері, де жили її діти.

До слова, у заяві до суду Флорес нагадав і про свої попередні звинувачення на адресу Спірз. Так, у червні цього року чоловік звинуватив поп-зірку в поганому поводженні з власними дітьми.

Зокрема, хлопець пригадав, що колись Брітні попросила в нього пасок. Після чого пішла до іншої кімнати і двічі вдарила ним свого молодшого сина.

Потім на очах Фернандо артистка нагодувала синів, у яких алергія на морепродукти, крабовим м'ясом. Дітей почало нудити. Однак Спірз відмовилася викликати лікарів.

Кажуть, позивач звернувся не тільки до суду, але і в управління із захисту дітей і сім'ї Лос Анджелеса.

Представники Брітні Спірз поки що не коментують звинувачення. Так само немає відомостей щодо суми компенсації, яку хоче отримати Флорес.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів