Брітні Спірз била дітей та годувала молюсками?

30 червня 2010, 17:28

На співачку Брітні Спірз чекає серйозна розмова зі співробітниками органів опіки. Колишній охоронець артистки повідомив Департамент допомоги дітям та родинам у Лос-Анжелесі, що вона била паском своїх маленьких синів.

Також співачці закидають те, що вона давала малюкам продукти, на які ті мають алергію, від чого хлопчики почувалися дуже зле, повідомляє "The Sun".

Фернандо Флорес, який начебто звільнився з роботи через некеровану поведінку своєї хазяйки, стверджує, що Брітні надто непередбачувана, аби дозволяти їй опікуватися синами.

Колишній охоронець висловлює побоювання, що її поведінка може нашкодити дітям.


"Не мається на увазі, що Брітні погана мама. Проте Флоре гадає, що вона має так багато проблем, що їй не можна довіряти хлопчиків", - розповідає джерело.

Зі слів джерела, якось Брітні наказала Флоресу дати їй пасок. Охоронець віддав його співачці, та пішов за нею до маєтку, де й став свідком "згаданого інциденту".

Також Флорес стверджує, що Спірз годувала малих продуктами, які викликають в них алергічні реакції, зокрема, давала дітям молюсків.

Соціальні працівники вже спробували викликати Брітні на розмову, проте наразі співачки немає у Лос-Анджелесі.

Як відомо, Спірз вже було позбавлено права опіки над дітьми два роки тому, коли в неї стався нервовий зрив.

Зараз чотирирічний Шон Престон та трирічний Джейден Джеймс по черзі бувають то у маєтку Брітні в Беверлі-Хіллз, то будинку їхнього татка Кевіна Федерляйна.

Нагадаємо, на початку червня той самий колишній охоронець Флорес скаржився на Спірз через те, що вона буцімто ходила перед ним голяка. Свої страждання чолов'яга оцінює у кілька мільйонів й має намір позиватися до екс-хазяйки.

Фото "Ichatbritney"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів