Холлі Беррі підчепила екса Кайлі Міноуг, щоб не померти на самоті?

9 вересня 2010, 17:09
Актриса Холлі Беррі підчепила свого колегу Олів'є Мартінеза, бо боїться померти старою та самотньою.

"Жінці-кішці", яка нещодавно розлучилася з батьком своєї дворічної доньки, "лузером"-манекенником Габріелем Обрі, просто відчайдушно захотілося знов мати чоловіка у своєму житті.

Про це виданню "The Showbiz Spy" розповів приятель Беррі.

"Холлі була до того двічі одружена, й нещодавній розрив з Габріелем змусив її занепокоїтися про своє майбутнє. Вона гризе себе, що скінчить (своє життя) старою та самотньою", - стверджує інформатор.

"Хоча материнство лишається її головним пріоритетом, Холлі прагне знайти свого "Містера Те-що-треба". Годинник цокає, й у 44 вона не може дозволити собі бути надто перебірливою", - зауважує він.


Тож, ймовірно, на роль судженого Беррі й вирішила приміряти свого колегу за фільмом "Темний приплив" Олів'є Мартінеза.

Холлі Беррі закрутила роман з Олів'є Мартінезом?

Саме із ним 44-річну актрису нещодавно бачили у Парижі за досить пікантних обставин, пише "People".

Мартінез та Беррі, яка лише нещодавно мала намір протриматися рік без жодних побачень, каталися на мотоциклі, обідали у затишному ресторані, гуляли й навіть цілувалися.

"Це був класичний рух "Я збираюся поцілувати тебе тут у темному кутку". А вона чекала, аби її поцілували", - розповів спостерігач.

"Вони йшли, обійнявшись...Їхня "мова тіл" дуже скидалася на флірт. Вони певно виглядали як пара - точно щось більше, аніж друзі", - додав він.

Як відомо, 44-річний красень Мартінез свого часу був нареченим австралійської співачки Кайлі Міноуг. Причиною їхнього розлучення у 2007-му році стали акторові зради.

Фото "АР" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів