Пугачова виграла в суді $4,5 мільйони

14 вересня 2010, 11:00
Російська співачка Алла Пугачова виграла суд проти екс-власника одного з російських банків Олега Рафановича, повідомляє " Комсомольская правда ".

Нещодавно Примадонна подала проти банкіра позов на суму у 4,5 мільйони доларів.

Мовляв, Рафанович взяв у співачки цю суму в борг і не повернув. Тож Алла Борисівна вирішила стягнути свої гроші через суд. Тим паче, що у неї був доказ - розписки від банкіра.

До слова, подейкують, що Рафановича і Пугачову пов'язувала давня дружба. Мовляв, Примадонна навіть допомагала дружині банкіра стати співачкою. Та гроші звели нанівець усі роки дружби.

Раніше екс-власник банку виправдовувався, що не може віддати борг, бо банк "лопнув". Тепер же чоловікові таки доведеться віддавати Пугачовій мільйони.


"Пугачова позичила гроші сім'ї Рафановича. При цьому сім'я Рафановича присягалася, що поверне Аллі Борисівні гроші, щойно виручить їх від продажу свого майна, чим вони терміново почнуть займатися", - розповіли адвокати співачки.

Пугачова хоче повернути свої мільйони

Однак, незважаючи на те, що екс-банкір таки дійсно став продавати майно, повертати гроші Примадонні не поспішав. Більше того, навіть перестав підходити до телефону. А згодом боржник взагалі поїхав до Індії.

Тож Пугачовій не лишалося нічого іншого, як подати на тепер вже екс-друга до суду.

Та, схоже, колишній банкір і зараз не поспішає прощатися з грошима. Кажуть, Рафанович збирається оскаржити рішення суду.

"...Банкір стверджує, що розписки, які представила суду сторона Пугачової, підроблені", - зауважив співрозмовник видання.

Фото "Великой эпохи"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів