Пугачова вивезла Галкіна на моря і кидає палити

11 серпня 2010, 13:35
Примадонна російської естради Алла Пугачова піддалася новомодному способу боротьби з палінням. Співачка зі звичайних цигарок перейшла на електронні.

Саме з такою цигаркою Пугачова була помічена в Юрмалі. Туди співачка разом із вірним супутником Максимом Галкіним "втекла" від Москви та смогу, який заполонив усе місто.

До слова, останні роки Примадонна їздила на балтійське узбережжя саме на конкурс "Нова хвиля". Однак після сварки з продюсером Ігорем Крутим, артистка проігнорувала цьогорічну музичну подію.

Але від улюбленого відпочинку Алла відмовлятися не стала і прибула до Юрмали вже після закінчення конкурсу.

Пугачова традиційно оселилася у найдорожчому готелі, де для неї завжди готовий президентський номер, вартістю 1600 доларів.


Пугачова тепер смалить електронні цигарки

"Наша гостя намагається залишатися непомітною, не афішує свого перебування у готелі", - розповіли співробітники готелю.

До слова, у люксовому готелі заборонено палити і за порушення цього пункту вимагають штраф десь у 400 євро.

"Але для Алли Борисівни завжди робили виняток. Цього року такого прохання від її помічниці нам не передавали", - зізналися у готелі.

Певно, причиною стало захоплення співачки електронними цигарками.

"Раніше вона (Пугачова) диміла як паротяг, а тепер ми бачимо її лише з новою електронною іграшкою", - зауважило джерело.

Галкін бавився на пляжі

До слова, Примадонна також полюбляє залишатися у готелі. Кажуть, артистка лише пару разів за весь відпочинок з'являлася на пляжі. А так більшість часу зірка проводить на різноманітних spa-процедурах і курсах масажу.

А от Максим Галкін, навпаки, з радістю демонструє свій торс та плавки жіночкам на пляжі.

Очікується, що Пугачова пробуде в Юрмалі до 17-го серпня. Саме до того часу, за прогнозами синоптиків, у Москві буде спека і жахливий смог.

За матеріалами "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів