Джолі скинула штани в Амстердамі й прокинулася з драконом

14 вересня 2010, 16:23
Голлівудська актриса Анджеліна Джолі розповіла, звідки у неї з'явилося тату у вигляді смішного дракончика, а також про своє останнє татуювання.

Свій "боді-арт" зірка "Солт" відверто обговорювала із австралійським журналом "Post Modern Inc", повідомляє "The Showbiz Spy".

"Я люблю їх", - сказала про свої татуювання Анджеліна.

Малюнки на своєму тілі актриса називає боді-артом. На її думку, це нормально, коли той, хто проживає життя "у чужих шкірах", прагне позначити свою власну, зображаючи на ній важливі для себе речі.

"Те, звідки у мене взявся мій дракон, було, мабуть, найбільшим сюрпризом.

Я була в Адстердамі й трохи здуріла, скинувши штани у тату-салоні, а наступного ранку прокинулася й побачила цього справді кумедного дракона", - розповіла Джолі.


Акторка визнає, що завжди хотіла мати татуювання у вигляді дракона, але те смішне створіння, що їй викарбували на певній частині тіла, на додачу мало блакитний язик.

"Для мене дракон є дуже жіночним, сильним та елегантним", - зазначила вона.

"Моє останнє (тату) - це п'ять вертикальних рядків старовинних камбоджійських текстів. Воно в мене на спині й виглядає дуже духовно", - похвалилася Джолі.

Як відомо, аби продемонструвати присутнім цю прикрасу під час офіційного заходу в 2009-му році, Джолі навмисне надягла шикарну синю сукню задом наперед.

А "сусідом" дракончика, вочевидь, є тигр, що розмістився в актриси на попереку.

Фото з сайту "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів