Крутой переїхав до Горбачова

16 вересня 2010, 11:22
Російський композитор Ігор Крутой придбав квартиру екс-президента Михайла Горбачова і літак англійської королеви, пише " Экспресс-газета ".

Нещодавно Крутой гучно відсвяткував у Монако день народження своєї молодшої доньки - 7-річної Саші.

Гості вечора відзначали, що після того, як композитор продав 75% акцій одного з музичних телеканалів, сім'я Крутого почала не жалкувати грошей на дорогі речі.

"Минулого року вони обзавелися доволі великою (від 40 метрів) яхтою, а цього року придбали квартиру Горбачова на (вулиці) Косигіна", - розповіла російський світський оглядач Божена Ринска.

"Спочатку Ігорю Крутому належала квартира на першому поверсі знаменитого будинку (за Михайла Горбачова там жила його охорона). Останній поверх - саму квартиру першого президента СРСР, де він жив з Раїсою Максимівною, - пан Крутий довго виторговував", - зауважила вона.


Зрештою композитор запропонував Горбачову таку ціну, що той не зміг відмовитися.

Ігор Крутой витрачає гроші на гулянки та квартири

Подейкують, що лише сам ремонт з камінням і дорогоцінними металами та меблі коштували близько 10 мільйонів доларів. Що ж до квартири, то за деякими даними, її вартість складає десь 15 мільйонів доларів.

"Але це ще не все. В цьому сезоні Ігор Крутой остаточно підтвердив своє прізвище: він купив не лише квартиру великого президента, але і літак англійської королеви", - розповіла світський оглядач.

Мовляв, спочатку композитор хотів інший літак. Однак на них зараз черга. Тож омріяний літальний апарат Крутой міг отримати лише у 2012-му році. Та, з'ясувалося, що у англійської королеви щось не склалося із замовленим нею літаком, тож його запропонували російському багатію.

До слова, вже на "Нову хвилю" Крутой прилітав власним літаком. Стоянка у повітряного судна в Ризі. Борт обслуговує іноземний екіпаж, а от стюардеси - російські.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів