Товариші по в'язниці довели Джорджа Майкла до сліз

17 вересня 2010, 11:00
Британському співакові Джорджу Майклу , який у вівторок почав відбувати свій 4-тижневий термін ув'язнення, у буцегарні ведеться непереливки.

47-річного артиста розмістили у відділі для "вразливих" злочинців виправного закладу "Pentonville Prison", де, зокрема, утримують ґвалтівників та педофілів, повідомляє "The Showbiz Spy".

На честь новоприбулого "товариша" засуджені виконали його ж пісню "Freedom". А коли зірку повели у душ, ув'язнені заспівали йому "Джордж винен, він не на свободі".

"Коли вранці камери відчинили, він (Джордж Майкл) просто сидів та відмовлявся виходити", - розповів інформатор.

"Він був розбитий. Охоронці казали, що він плакав у камері", - повідомив один з колишніх в'язнів, що вийшов на свободу в середу.


Джордж Майкл плаче у в'язниці

Коли ж Джорджеві дозволили 3-хвилинну телефонну розмову з його другом Кенні Госсом, артист виглядав розгубленим та заплаканим.

"Він розмовляв пошепки й був дуже емоційним", - зазначив свідок.

Настрою зірки, вочевидь, не покращує й те, що йому відвели "елітну" камеру, яку в тюрмі називають "Рітц" - із ковдрами, подушками та навіть цифровим телебаченням.

"До нього ставляться як до короля, й охоронці пурхають навколо нього", - повідомило джерело.

До кінця тижня співак має бути переведений до "в'язниці відкритого типу".

Нагадаємо, Джордж Майкл був засуджений до 4 тижнів в'язниці та 4 тижнів випробувального терміну за керування авто під дією наркотиків.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів