Гібсон платить росіянці гарні гроші, але вибиває зуби?

1 липня 2010, 14:52

Юрист актора й багатодітного татуся Мела Гібсона запевняє, що той дає своїй екс-коханці Оксані Григор'євій вдосталь грошей на утримання їхньої 9-місячної доньки.

З його слів, Гібсон платить "десятки тисяч доларів на забезпечення його доньки страховкою, няню, розкішний будинок та машину для міс Григор'євої", повідомляє "The Daily Mail" з посиланням на "Mail On Sunday".

Також адвокат натякнув, що в подальшому виплати Гібсона зміняться, проте не уточнив, як саме.

"Мел щедро підтримував Люсію й робитиме це надалі", - пообіцяв юрист.


Колишній парочці лишилося лише дійти згоди стосовно режиму побачень батька з Люсією. Адже Оксана порушила попередню домовленість та не дала Гібсону побачити малечу на День батька, повідомляє "TMZ".

Сама ж Оксана, яка ще кілька місяців тому співала колишньому дифірамби й запевняла, що вони лишилися друзями, останнім часом змінила думку.

Мел вибив Оксані зуби?

"Я змушена жити на кредитні картки та позики. Це негарна ситуація", - поскаржилася нещодавно Григор'єва.

"Так багато брехні говориться про мене. Я намагалася триматися гідно й бути шанобливою стосовно батька моєї доньки, але те, що він робить - жорстокість", - сказала росіянка.

"Він не кидав мене, це я його залишила. Я рятувала своїх дітей та себе", - повідомила жіночка.

Джерела, наближені до Григор'євої, розповідають, що під час нещодавньої суперечки Гібсон начебто навіть додав роботи стоматологу Оксани - один зуб жінки було вибито, і ще один розколовся, пише "TMZ".

Нагадаємо, нещодавно одна з подруг росіянки зробила шокуючу заяву: Гібсон піднімав руку на Григор'єву. Однак сама Оксана воліє мовчати про це.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів