Джолі навмисне робить з доньки "хлопчика"

23 вересня 2010, 18:01

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі власноруч ліпить зі своєї донечки Шайло "пацанку", вдягаючи її, наче хлопчиська.

Кінозірка сама змушує 4-річну дівчинку доношувати одяг за її старшим братом Медоксом, стверджує журнал "Life&Style".

"Вона роками вдягає Шайло в обноски її старшого брата Медокса, навіть змушує її носити хлоп'ячі "боксерки", - розповідає джерело.

"Це точно не виглядає так, ніби вона (Шайло) вдягається сама", - зазначає дитячий стиліст Зої Вашінгтон.

Коментуючи відоме фото, на якому дівчинка зображена у хлоп'ячій футболці "Old Navy", "армійських чоботах" та у тих самих шортах, у яких Медокса бачили у 2007-му році, експерт припускає, що до цього таки мала докласти руку Анджеліна.


"Анджеліна вважає, що кожна дитина повинна мати власну неповторну індивідуальність, яку вона вибрала для них практично з народження. Вона (Шайло) - пацанка", - каже джерело.

Насправді навіть ім'я дівчинка одержала чоловіче. Ім'я Шайло має єврейське походження й означає "його дарунок" та "він, хто має бути посланий". Зазвичай так називають хлопців.

Нині ж і сама Шайло надає перевагу чоловічим іменам і навіть просить, аби її називали Джон або Пітер, розповідав колись її тато Бред Пітт.

"Це нормально для маленької дівчинки - вивчати протилежну стать. Але якщо один з батьків намагається за рахунок дитини кинути виклик культурним нормам - це вже інша історія", - зауважує психолог та експерт з батьківства Джонатан Алперт.

Фото "Life&Style"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів