Ніколаєва окільцювали під наглядом міліції

27 вересня 2010, 10:48

У суботу 50-річний російський співак Ігор Ніколаєв та 28-річна Юлія Проскурякова відсвяткували весілля, повідомляє "Комсомольская правда".

Щоправда, музикант та його кохана оформили свої стосунки у РАГСі задовго до святкування весілля.

Реєстрацію шлюбу та саме торжество пара до останнього тримала у таємниці, оскільки продала ексклюзив на фотозйомку одному з глянцевих журналів.

Нагадаємо, Ніколаєв познайомився з майбутньою дружиною 4,5 роки тому.


Співачка-початківець з Єкатеринбурга написала артисту записку з проханням допомогти їй заспівати не великій сцені. Ігор погодився послухати дівчину. А згодом ділові стосунки переросли у романтичні.

Ніколаєв одружився, але колишня на його свято не прийшла

Весілля закохані відкладали майже рік. А коли по-тихому зареєстрували свої стосунки, то взагалі хотіли відмовитися від банкету.

Та свято молодятам, кажуть, подарував бізнесмен - власник торгово-розважального центру у Москві, в одному з ресторанів якого і відбулося весілля.

Друзі Ніколаєва розповідають, що бізнесмен не лише надав подружжю приміщення для банкету, але й подарував їм до свята 100 тисяч доларів.

Наречена була у класичній білій сукні, наречений у модному фраку. До банкетного залу молоді під'їхали на білосніжному "Maybach".

До слова, гулянку Ігоря та Юлі охороняв цілий загін міліції особливого призначення. Останні навіть не дозволяли перехожим фотографувати молодят на мобільні телефони.

На торжество Ніколаєв та Проскурякова покликали 200 гостей. Зокрема молодят прийшли привітати Алла Пугачова з Максимом Галкіним, Крістіна Орбакайте, Володимир Пресняков з дружиною, Анжеліка Варум та Леонід Агутін, Борис Моїсеєв, Дмитро Харатьян тощо.

Таємничий бізнесмен подарував парі 100 тисяч доларів, а зіркові гості - золото і діаманти

Співачка Діана Гурцкая з чоловіком Петром подарувала Ніколаєву і його дружині антикварну статуетку. Аніта Цой купила для Поскуряковій золотий кулон з діамантом у формі краплі, а для Ніколаєва - золоті запонки, теж всипані діамантами.

"А я подарувала Ігорю і Юлі приголомшливу вазу і відерце для шампанського!", - розповіла журналістам балерина Анастасія Волочкова.

А от колишньої дружини Ніколаєва Наташі Корольової на весіллі не було. Хоча її запрошували. Але співачка привітала молодят, розмістивши у своєму блозі відеолистівку.

Фото "LifeShowbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів