Онопка не готова до заміжжя та не поважає бідних чоловіків

28 вересня 2010, 15:13

Відома українська модель Сніжана Онопка розповіла про подарунки від екс-наречного Олександра Онищенка та що потрібно мати чоловіку, аби вона його поважала.

Про все це топмодель розповіла в інтерв'ю програмі "Світське життя".

Нагадаємо, ще на початку року 23-річна зірка подіуму збиралася заміж за головного "коняра" країни.

Та, поморочивши голову собі та журналістам, Онищенко й Онопка розійшлися, так і не оформивши стосунки.


І якщо ТаблоIDу розрив із Олександром Сніжана пояснювала тим, що вони "не зійшлися характерами", тепер красуня зізналася, що на перешкоді стала її неготовність до сімейного життя.

"У цей момент мені здавалося, що я дуже хочу вийти заміж. Але коли підійшов строк, я не змогла вийти заміж. Мені здається, я ще не готова перейти цей бар'єр", - розповіла модель.

Онопка двічі так і не дійшла до РАГСу

До слова, заміж, як розповіла Онопка, її кликали двічі. Так, більше п'яти років модель зустрічалася із непублічним і дуже заможнім бізнесменом. А згодом на горизонті з'явився й Онищенко.

За словами Сніжани, "коняр" був галантним кавалером.

"Дарував мені щодня такі квітки - надзвичайно красиві, які стояли дуже довго. Я не знаю... дзвінки, смс-ки якісь милі. Усе загалом було настільки мило!.." - згадує вона.

Слід зазначити, що Онопка - дівчина при грошах. Так, кажуть, за участь у показах вона отримує десятки тисяч доларів, а за рекламні контракти - суми з шістьма нулями. Тож і чоловіка собі Сніжана, здається, хоче відповідного.

"Я повинна його поважати. А якщо він бідний, то за що ж я його буду поважати? Він, звісно, може бути талановитим художником. Але, знаєш, як кажуть: "Якщо ти такий розумний, то чому ти такий бідний?", - пояснила свою позицію модель.

Сніжана хоче, щоб її обранця було за що поважати

Схоже, майбутнім залицяльникам Сніжани треба буде докласти чимало зусиль, адже колишні чоловіки її таки трохи розпестили. Тепер дівчину навряд чи здивуєш коштовними прикрасами чи дорогими подарунками.

"Він мені щороку на день народження дарував машину. І після цього чоловік також подарував мені на день народження машину", - розповіла Онопка.

А ще всі чоловіки Сніжани були набагато старшими за неї. І, здається, більшість вважали модель надто худенькою.

"Чоловіки весь час кажуть, що я дуже худа. Ну що робити? Бачили очі, що брали", - додала наостанок Онопка.

Фото atmegastars.com та Kutlu з LJ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів