Родичі Абдулова не можуть поділити його спадок

6 жовтня 2010, 18:00

Після смерті легендарного актора Олександра Абдулова минуло майже три роки, а його найближчі люди досі ділять спадок.

В інтерв'ю одному з телеканалів 80-річна мама кінозірки Людмила Олександрівна та його зведений брат Роберт пожалілися на вдову Абдулова Юлю Милославську.

Мовляв, та вигнала їх з будинку і збирається продати улюблену дачу актора у Внуково, де пройшли його останні дні, пише "Комсомольская правда".

До слова, з Милославської Абдулов прожив останні роки життя і мав спільну доньку Женю.


Удова легендарного артиста довго відмовлялася від коментарів на цю тему. Однак нарешті вирішила розповісти, як все є насправді.

"Вони зробили з мене якусь бабайку, підпільного олігарха. Я ж не даю інтерв'ю, звідки людям знати правду? А мені не хотілося б, щоб через ці обмовляння страждала потім моя маленька донька", - зауважила Юля.

Милославська розповіла, що після смерті Абдулова вона запропонувала його мамі залишитися жити з нею у заміському будинку у Внуково.

"Єдиною її (матері актора) умовою було, щоб з нею залишився її старший син Робік - зведений брат Саші. Але Робік і його сім'я вирішили інакше - і мама Саші, на жаль, підділася впливу свого старшого сина", - пояснила Юля.

При житті Абдулова його мати та зведений брат із сім'єю жили по сусідству у невеличкому будиночку.

"У Саші були складні стосунки з братом, але він допомагав йому. А коли Саші не стало, Роберт і його сім'я сказали, що бабуся житиме з ними в їхньому старому будинку в Іваново. Мовляв, вона відмовиться від спадку на користь онучки і звільнить будинок, якщо я виплачу їй гроші", - згадує Милославська.

Абудлов прожив останні роки життя з Милославською

"Я виплатила їй 800 тисяч євро, і вона поїхала з сім'єю зведеного брата Саші в Іваново", - додала вдова актора.

За словами Юлі, бабуся віддала всі гроші сину Роберту. А він, у свою чергу, кинув матері на книжку якісь копійки.

"Людмила Олександрівна стала наполягати, щоб я усім купила квартири - її старшому сину, її племіннику, ще комусь. Щоб вирішити абсолютно усі проблеми своїх родичів", - зауважила вдова.

Милославська також додала, що зведений брат Абдулова дуже переживав, що бабуся помре і йому нічого не перепаде. Адже Роберт немає права на спадок знаменитого брата.

"Ще сорока днів з дня смерті Саші не пройшло, а його брат вже заводив розмову про спадок", - згадує Юля.

Жінка також пояснила, що не збирається продавати дачу покійного чоловіка у Внуково. Мовляв, будинок навіть не оформлений.

Єдине, що вдова Абдулова хоче продати, так це його дачу на Валдаї. Актор побудував той будиночок разом з товаришем, щоб приїздити туди на полювання та риболовлю.

"Зараз я не в змозі утримувати цей будиночок. Мені потрібно жити на щось, ростити дитину. Тому ми з другом Саші вирішили продати будинок - за 7,5 мільйонів рублів. Мою частку від продажу мені одразу треба буде на рахунок доньки покласти - це умова опікунської ради", - пояснила Юля.

Вдова Абдулова також спростувала заяву матері актора, що та не може бачити онучку. За словами Милославської, вона дозволяє бабусі приїздити у будь-який час.

Наразі дружина актора з 3-річною донькою живуть за рахунок пенсії, що її перераховують на рахунок доньки Абдулова. Також Юля здає московську квартиру покійного чоловіка.

У зведеного брата актора Роберта свій погляд на ситуацію зі спадком.

"У нас немає жодних претензій (до Юлі). Ми з нею вже давно не спілкуємося, і немає бажання розмовляти з цією людиною. Які 800 тисяч євро вона нам виплатила? Вона бреше! Вона виплатила нам половину від цієї суми - близько 400 тисяч", - запевнив він.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів