Родичі померлого музиканта "Boyzonе" розсварилися з його чоловіком

12 жовтня 2010, 11:55

Днями у Дубліні відбулася поминальна служба з нагоди роковин смерті учасника гурту "Boyzonе" Стівена Гейтлі. На неї зібралися друзі, родичі й шанувальники музиканта.

Втім, на церемонії був відсутній чоловік Гейтлі, Ендрю Коулз, повідомляє "Daily Independent".

Ендрю Коулз та Стівен Гейтлі

Раніше між ним та членами родини Гейтлі спалахнула "непристойна сварка" через те, що чоловік забажав одержати половину праху померлого музиканта, аби відвезти її до Британії.

"Це розбило серце моєї матері", - повідомила сестра Гейтлі Мішель.

"Ми десять разів запрошували Ендрю на церемонію, листом та телефоном", - запевнив брат покійного артиста Тоні.


Стосунки між удівцем музиканта та його родиною остаточно зруйнувалися. Родичам загиблого досі не вдалося дізнатися, що відбувалося зі Стівеном в останні години його життя.

Зі слів Мішель, про його смерть вони дізналися лише за 8 годин після трагедії, від сестри Коулза.

Прах покійного, за бажанням його родини, був розвіяний неподалік від його улюбленого місця - острова Делкі в Дублінській затоці. З колишніх колег Гейтлі по бойзбенду на церемонію зміг прибути лише один - Кейт Даффі.

Як відомо, 33-річний музикант пішов з життя 10-го жовтня 2009-го року. Причиною його смерті став набряк легень. Як пізніше повідомили родині Гейтлі, він був викликаний захворюванням серцевого клапану.

Після цього родичі Стівена вирішили пройти медичне обстеження, й цю саму хворобу лікарі виявили в його сестри Мішель.

Стівен Гейтлі, якого торік було визнано одним з десяти найвидатніших ірландців, став першим учасником бойзбенду, який наважився визнати свою нетрадиційну орієнтацію й узяти шлюб із чоловіком.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів