Собчак напала на Волочкову

14 жовтня 2010, 11:00
Російська телеведуча Ксенія Собчак та балерина Анастасія Волочкова поговорили вперше за десять років.

Дві світські левиці ворогували з тих самих пір, коли Волочкова увела у Собчак друга-олігарха, пише "Комсомольская правда".

Щоправда, балерина продовжує запевняти, що між нею та колишнім другом телеведучої нічого не було.

І от Ксюша т Настя зустрілися і дали спільне інтерв'ю виданню "Ок!".

Головною темою були багаті чоловіки. Так, Собчак увесь час намагалася вивести свою опонентку на чисту воду, пишуть "Дни.ру".


"Слухай, один з моїх близьких друзів якось виявив у тебе вдома список Forbes, де навпроти багатих чоловіків ти ставила мінуси і плюси?!", - зауважила телеведуча.

Окрім цього білявка пригадала останнього залицяльника Волочкової - Дона Мігеля.

"Дивна справа. Якийсь Дон Мігель стає надбанням громадськості, а справжніх своїх залицяльників, які оточували тебе, поки ти була незаміжня, ти ховаєш. Роман з Сулейманом Керімовим, наприклад. Хто про це знав?", - зауважила Ксюша.

"У мене були з ним стосунки. Але це моя історія. Мої стосунки, які залишили в пам'яті лише хороше. І я розповім про них тоді, коли вважатиму за потрібне", - відрізала Волочкова.

Собчак і Волочкова з'ясували стосунки

Однак Собчак не вгамовувалася: "Ти ж знала, що він одружений чоловік І тим не менш багато років підтримувала з ним стосунки".

Балерина ж намагалася переконати Ксенію, що всі бізнесмени та мільйонери самі звертали на неї увагу і це був їхній вибір. Вона також відбивала напади Собчак, яка просила її зізнатися, що кар'єру їй допомогли зробити багаті чоловіки, і що секс не завжди був по любові.

Дісталося і колишньому чоловікові Насті - Ігорю Вдовіну, який, до слова сказати, заради стосунків з Волочкової залишив сім'ю та дітей.

Телеведуча висловила припущення, що балерина просто боїться втратити фінансову підтримку з боку екс-коханого. Тому у всіх інтерв'ю після скандального розлучення неодмінно вихваляє Вдовіна і говорить про його достоїнства.

Дісталося й стилю Волочкової. Ксенія поцікавилася, чи немає бажання у Насті найняти собі стиліста.

"Я знаю, що тобі не подобаються мої різнобарвні пожовані накидочки Але я ніколи не прагнула догодити ні тобі особисто, ні людям, яким я не подобаюся. Я ношу те, в чому мені комфортно. Мені самій ці накидочки так подобаються. До того ж, не побоюся здатися нескромною, красу нічим не зіпсуєш", - зауважила балерина.

До слова, спільне інтерв'ю двох скандальних росіянок закінчилося мирно. Волочкова навіть запросила Собчак на свій найближчий виступ у Кремлі.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів