Пінчука визнали "авторитетом" у мистецтві

15 жовтня 2010, 12:31

Бізнесмен та колекціонер Віктор Пінчук посів 37-е місце у рейтингу найвпливовіших людей сучасного мистецтва за версією журналу "Art Review", повідомляє прес-служба Фонду Пінчука.

Щорічний рейтинг "100 найвпливовіших людей у світі сучасного мистецтва. The Power 100" (The 2010 ArtReview Power 100) - це повний список найпомітніших фігур світу мистецтва, які оцінюються за їхнім впливом на ситуацію в сучасному мистецтві на міжнародному рівні, фінансовими внесками та діяльністю протягом останніх 12 місяців.

За цими критеріями оцінюються художники, колекціонери, галеристи та куратори. До рейтингу також регулярно потрапляють організатори найбільших арт-ярмарків, директори музеїв та фондів.

Віктор Пінчук, який нещодавно став дідом, опиняється в цьому списку вже втретє. Так, у 2009-му та 2008-му роках він посів у ньому 53-є та 67-е місце відповідно


Нагадаємо, у 2010 році Віктор Пінчук став першим в історії українським громадським діячем, що увійшов до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу "Time".

Тоді колекціонер посів 7-е місце в категорії "Мислителі", до якої також увійшов засновник "Apple" Стів Джобс.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів