Лоліта розповіла про діагноз доньки

18 жовтня 2010, 16:22
Співачка Лоліта Мілявська розповіла про хворобу своєї єдиної доньки.

Єва Мілявська, якій нині 12 років, народилася п'ятимісячною і важила 1300 грамів. Тож Лоліта не шкодувала грошей і найняла платних медиків, пишуть "Тайны звезд".

"Перше, що сказали мені ці лікарі, які прийшли за грошики: "Відмовся від дитини, поки не звикла!", - згадує із жахом співачка.

"Справа у тому, що у недоношених дітей є схильність до різних відхилень. Навіть не дивлячись на мою доньку, лікар-виродок сказав: "Ваша дитина ненормальна, вона - даун!" - додала Лоліта.

За словами артистки, після цього в інтернеті почали писати, що її дочка страждає на синдром Дауна.


"Якщо б це було так, повірте, я б так і сказала. Але синдрома Дауна у неї немає - це з'ясувалося під час здачі аналізу "на пелюшки". Нам ставили інший діагноз - аутичність", - зауважила Мілявська.

Та співачка запевняє, що вона з маленькою Євою потрапили до хорошого спеціаліста, який дав їм надію. Лоліта не зневірюється і намагається допомагати доньці.

"Спершу у нас справді були проблеми. Її відставання було помітне. Зовсім не було контакту з іншими дітьми. Перший клас вона одразу не витримала", - зізналася артистка.

Та вже за рік, за словами матері, маленька Єва "дозріла" до навчання.

Лоліта розповіла про проблеми своєї доні Єви

"Вона постійно займається з психологом, малює, займається музикою. У неї почали рости груди, з'явилися прищики на лобі. На щастя, Єва поки що не цікавиться хлопчиками, але хлопці дуже цікавляться нею. Є у моєї доньки і подружки", - розповіла Мілявська.

Натомість колишній чоловік Лоліти, артист Олександр Цекало, судячи зі слів співачки, залишив її та дитину чаме через проблеми дівчинки.

"Він дуже швидко щез. Перший час махав крилами, а потім... Гадаю, коли у дитини проблеми, чоловіки соромляться цього. Сашко - хороший, але у даному випадку повівся, як позер", - зауважила співачка.

Щоправда, Мілявська вважає, що на їхнє з Цекалом розлучення вплинула не стільки дитина, скільки слава та гроші.

Наразі екс-подружжя контактує дуже рідко, а з Євою Олександр геть припинив спілкуватися.

"Тепер я всім кажу просто: "Дитина не від Цекала!", - заявила Лоліта, зауваживши, що Єва по-батькові Олександрівна.

До слова, донька Лоліти зараз живе з бабусею у Києві. Там же і ходить до школи.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів