Зірка "9 роти" заручився з колишньою Діброва

20 жовтня 2010, 11:05
Російський актор Артур Смольянінов зробив пропозицію руки і серця колишній дружині телеведучого Дмитра Діброва Олександрі , повідомляє " Life Showbiz ".

"Саша і Артур проводять разом весь вільний час. Тому, коли вони оголосили про свій намір одружитися, ніхто не здивувався", - розповів друг пари.

Подейкують, Смольянінов, якого називають головним бунтарем російської театральної сцени, нарешті вирішив стати примірним сім'янином.

До слова, раніше зірка "9 роти" частенько зав'язував короткотривалі інтрижки. Та, схоже, Олександра Діброва підкорила 26-річного Артура остаточно.

Тож тепер на безіменному пальці обраниці Смольянінова красується діамантова каблучка.


Смольянінов заручився з колишньою дружиною Діброва

Очікується, що закохані офіційно оформлять свої стосунки після того, як в Артура закінчиться строк альтеративної військової служби, яку він проходить у театрі Радянської Армії.

Нагадаємо, протягом десяти місяців 25-річна Олександра була дружиною Діброва. Однак на початку 2009-го року пара розлучилася. А вже за кілька місяців телеведучий повів під вінець іншу, молодшу дівчину.

До слова, свого часу планував піти до РАГСу і Артур Смольянінов. Однак у актора так і не склалися стосунки з колегою по сцені "Русалкою" Марією Шалаєвою.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів