Гібсон вимагає від маленької доньки сплату за проживання?

20 жовтня 2010, 16:37
Голлівудський актор Мел Гібсон , схоже, не поспішає виплачувати по 20 тисяч доларів щомісяця на утримання своєї меншої доньки Люсії , хоча саме таким було рішення суду.

Спершу зірка "Хороброго серця" бажає врегулювати питання щодо орендної плати за лос-анджелеський будинок, в якому нині мешкають дівчинка та її мама Оксана Григор'єва, пише "Radar Online".

"Це просто - Мел хоче, аби мала Люсія платила за оренду", - пояснило джерело, наближене до росіянки.

"Мел "зажимає" (суму на) утримання дитини, призначену судом, оскільки хоче стягти з Люсії по 6 тисяч доларів щомісяця за оренду - за проживання в будинку, попри те, що їй іще не виповнилося 12 місяців... Яким батьком треба бути, аби робити таке своїй дочці?", - додав інформатор.

Натомість новий адвокат Григор'євої Ліза Блум називає актора, чиї статки оцінюються в 600 мільйонів доларів, "неплатником аліментів" та обіцяє "боротися, доки Мел Гібсон не заплатить останній пенні з суми, призначеної судом, на утримання дитини".


До слова, від початку судової війни з зірковим татусем своєї доньки Оксана встигла найняти аж 39 адвокатів, повідомляє "TMZ".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів