Росіянка проміняла Гібсона на охоронця-"зека"?

22 жовтня 2010, 14:12
Екс-коханка актора Мела Гібсона , схоже, підшукала йому гідну заміну. Про свій кількамісячний роман з Оксаною Григор'євою розповів її охоронець, такий собі Крістіан Отто Херцог.

Чолов'яга вже начебто й засів за книжку, в якій має намір розповісти "усе як є", повідомляє "TMZ".

Зі слів Херцога, йому відомо багато цікавих подробиць скандального розлучення його роботодавиці та Мела Гібсона. І підкріпити свої свідчення він буцімто може тисячами текстових повідомлень та електронних листів, якими він обмінювався з Оксаною.

Яскравості цьому персонажу додає те, що на початку жовтня адвокати Мела Гібсона вибороли в суді ордер, який забороняє Херцогу наближатися до маленької доньки актора Люсії.

Причиною ж такої недовіри є те, що відданий "янгол-охоронець" Григор'євої лише в березні вийшов з-за ґрат.


Херцога заарештовували двічі: у 2009-му році він переслідував двох чоловіків через те, що вони нібито "підрізали" його на дорозі. При собі він мав самозарядну вогнепальну зброю.

У Григор'євої був роман з охоронцем?

Того ж року чолов'ягу було затримано вдруге - за те, що він чіплявся із "запитаннями особистого характеру" до жінки коло супермаркета. З собою він і цього разу не забув прихопити незареєстровану вогнепальну зброю, а в чоботі мав ножа.

За ці два злочини Херцог відсидів у в'язниці 255 днів, після чого був звільнений достроково, із трирічним випробувальним терміном, протягом якого йому забороняється мати зброю.

Не так давно двоє осіб, залучених до судової тяганини між Гібсоном та Григор'євою, знов-таки поскаржилися на Херцога. Той, мовляв, погрожував їм смертю у разі, якщо вони відмовляться свідчити проти актора.

Сама ж Григор'єва свій інтимний зв'язок із Херцогом категорично заперечує.

"Наполовину шантажист, наполовину психопат" - так характеризує охоронця Оксанин юрист.

Скріншот з сайту "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів