Лохан шукає спонсора, аби зустріти Новий рік в клініці?

26 жовтня 2010, 11:08

За рішенням суду скандальна актриса Ліндсей Лохан мусить зустрічати Новий рік у реабілітаційному центрі.

Втім, подальше перебування у Центрі Бетті Форд влетить дівчині у копієчку - і таких коштів у неї наразі просто немає, повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "Pop Eater".

"Ліндсей Лохан не в змозі заплатити за лікування. Три місяці в закладі коштуватимуть їй майже 50 тисяч доларів, яких у неї немає", - зазначає джерело.

"Ліндсей вдається підтримувати високий рівень життя завдяки щедротам інших, однак попросити безкоштовний одяг та вечерю в модних ресторанах - це одне, а просити про 50 тисяч доларів - зовсім інше", - каже інформатор.


Як стверджує джерело, спроба представників Лохан вигідно продати її перші інтерв'ю після виходу з реабілітаційного центру провалилася. Тож єдиною надією акторки лишається знайти якого-небудь спонсора.

Нагадаємо, 22-го жовтня суд вирішив, що Лохан має повернутися до лікувального закладу і пробути там щонайменше до 3-го січня. Наступне ж засідання у її справі призначено на 25-те лютого, пише "TMZ".

До цього часу Ліндсей також муситиме проходити тести на алкоголь та наркотики, від результату яких залежатиме, чи повернеться вона за ґрати.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів