Лоліта порве горлянку за дочку

26 жовтня 2010, 17:18
Співачка Лоліта Мілявська віднесла до суду заяву проти журналістів, пише " Медіаняня ".

Артистку розлютила стаття про її доньку Єву, яка була надрукована в одному з російських журналів про зірок шоубізу і яку передрукував ряд ЗМІ,

За словами Мілявської, журналісти переінакшили зміст слів Лоліти про діагноз доньки. Найбільше обурення у співачки викликали слова, які були подані від її імені:

"Дочка моя народилася п'ятимісячною, вага її була 1300... Люди, які виношували мою кровиночку в інкубаторі, були чудовими. А потім у нас з'явилися лікуючі лікарі з приватних клінік, які думали, що у мене, артистки, є нафтовий кран. Більшого фашизму я не бачила! Перше, що сказали мені ці лікарі, що прийшли за гроші: "Відмовтеся від дитини, поки не звикли".

Після публікації скандального матеріалу інформація про доньку Мілявської розійшлася по всьому інтернету.


Та Лоліта не стала чекати божої кари для тих, хто, на її думку, образив її та маленьку Єву, і пішла до Савелівського суду Москви.

Розлючена мати вимагає 3 мільйони рублів моральної компенсації від журналістів, які вклали в її вуста фразу, яку вона не вимовляла.

До того ж, з'ясувалося, що Лоліта взагалі давала інтерв'ю одному з телевізійних каналів, а не журналу, який надрукував статтю.

Лоліта буде захищати себе і дочку в суді

На підтвердження своєї позиції Мілявська має стенограму своєї бесіди з ведучим телеканалу.

"Я майже звикла, що мене поливає (брудом) і заробляє на мені жовта преса. І я ніколи не хвилювалася з цього приводу. У даному разі люди, яких я навіть не можу назвати журналістами, перейшли всі межі дозволеного. Я боюся, що подібна писанина може відбитися на нервовій системі й психіці моєї дитини і всієї родини. У нас вже є підтвердження цього!", - сказала Лоліта.

"Мені зателефонувала мама і вся в сльозах розповіла, як матуся однокласника моєї дочки прийшла до вчительки з питанням, чому її чаду поставили двійку, додавши при цьому: "Він що, гірший за дитину Мілявської?!". Почувши це, Євочка розплакалася, а потім стала розпитувати: "Бабуся, скажи, я що, гірша за всіх, чому мене порівнюють?", - додала Мілявська.

Лоліта обіцяє йти до кінця та покарати винних:

"Я за свою дитину не тільки пащу порву, я перегризу сонні артерії, все що завгодно. Присягаюся, я не зупинюся. Оскільки у цих людей немає ані моралі, ані совісті, ані честі. Вся гидота, написана ними про мене, повернеться до їхніх авторів бумерангом. Я знаю, що за мною стоїть дуже сильний ангел-охоронець, він допоможе мені впоратися з цією ситуацією".

До слова, артистка навіть має намір відмовитися у суді від адвоката. Свою дитину і свою честь вона здатна захистити сама.

"Я хочу, щоб у цього суду було емоційне забарвлення, а не просто юридична мова. І в мене є всі підстави вважати, що суд буде на моїй стороні", - наголосила Мілявська.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів