Саша Барон Коен напав на гей-демонстрацію?

27 жовтня 2010, 13:41

Британський комік Саша Барон Коен брав участь в нападі на гей-демонстрацію. З таким звинуваченням на адресу актора звернувся у вівторок до суду один з постраждалих. Інцидент, який нібито мав місце, відбувся два роки тому.

Із відповідною заявою позивача ознайомився портал "TMZ".

Постраждалий, оператор на ім'я Майк Скіфф, знімав демонстрацію на підтримку одностатевих шлюбів, яка проходила у Лос-Анджелесі в 2008-му році.

Зненацька до представників гей-спільноти наблизилася "команда фільму "Бруно" з наміром "спровокувати насильницький розбрат" між прихильниками та противниками одностатевих шлюбів.


Зірка "Бруно" Саша Барон Коен відлупцював оператора?

Єдиною метою "команди "Бруно", на думку Скіффа, було зчинити безлад та обернути "драматичний ефект" на користь свого фільму.

Коли ж оператор почав знімати новоприбулих, то стикнувся із реальною загрозою одержати стусана дерев'яним транспарантом. Як запевняє позивач, напад на нього було здійснено з метою не дати зафільмувати те, що відбувалося.

Оператор запевняє, що та штовханина закінчилася для нього серйозними травмами. Відеозапис інциденту, який йому таки вдалося зробити, Скіфф розмістив на Youtube.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів