Валерію затримали за контрабанду

28 жовтня 2010, 16:34
Російську співачку Валерію затримали в аеропорту за підозрою у контрабандному перевезенні багажу, повідомляє " Life Showbiz ".

У свою чергу артистка написала заяву на співробітника аеропорту, звинувачуючи його у вимаганні та шантажі.

Інцидент стався в ніч з середи на четвер, коли Валерія та її музиканти вилітали з Хабаровська в Якутськ.

Повідомляється, що представник "Якутських авіаліній" зажадав у адміністратора артистки виплатити 28 тисяч рублів за перевищену норму багажу у, нібито, 120 кілограмів.

Розгублена помічниця Валерії віддала необхідну суму, не попросивши ані квитанції, ані чеку.


"Працівник-аферист просто приписав нам неіснуючі кілограми перевищення норми багажу. Шляхом шантажу він змусив нашого адміністратора сплатити за перевищення норми, нібито забувши видати квитанцію", - поскаржилася співачка.

Валерію обдурили?

Коли ж колектив зірки прилетів до Якутська, на митниці їх чекали співробітники міліції, які пред'явили звинувачення у незаконному провезенні багажу.

Мовляв, у Валерії та команди не було квитанції про сплату за перевищення норми.

"Вже не вперше саме у Хабаровську ми стикаємося з такою огидною поведінкою співробітників аеропорту. Працівник "Якутських авіаліній" повівся у цій ситуації як справжній аферист, він змусив дати йому хабар, коли багаж уже був у літаку і пригрозив, що не пустить наших артистів у літак", - розповів продюсер та чоловік співачки Йосип Пригожин.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів