Козаков розлучився з шостою дружиною заради четвертої?

29 жовтня 2010, 13:55

Зірка радянського кіно, актор і режисер Михайло Козаков знову став холостяком.

Днями суд офіційно розірвав його шостий шлюб - із 29-річною Надією Сєдовою, пише "Комсомольская правда".

Дружину №6 режисер легендарної стрічки "Покровські ворота", за свідченням Надії, проміняв на дружину №4.

Четвертою законною жінкою Козакова була театральний продюсер Анна Ям польська. Саме до неї 76-річний ловелас нібито поїхав в Ізраїль.


"Під впливом колишньої дружини Міша винайняв адвоката, який розпочав наш шлюборозлучний процес. Мене ж попросили звільнити однокімнатну квартиру Козакова, де ми з ним жили останні шість років", - розповіла Сєдова.

Зірка "Людини-амфібії" Козаков з шостою дружиною

У суді жінка заявила, що розлучення не бажає, а свого чоловіка кохає. Втім, навіть за місяць, який дали подружжю на примирення, справі не зарадив. Розлучення таки відбулося.

"Вона просто використала Михайла Михайловича, довела його до депресії. Козаков просто втік від цієї молодої аферистки до Ізраїлю", - запевнила, у свою чергу, Анна Ямпольська.

Що ж до однокімнатної квартири, то її Козаков давно переписав на своїх дітей. Сєдова ж отримала 100 тисяч доларів в обмін на обіцянку з'їхати з житлової площі, проте й досі цього не зробила.

"Тому Михайло Михайлович не може повернутися до Росії, адже йому просто нема де жити!", - наголосила четверта дружина режисера.

Козаков з четвертою дружиною

Адвокат Козакова повідомив про намір вирішувати через суд питання про звільнення Надією квартири екс-чоловіка. Цим мають зайнятися, щойно вступить в силу рішення про розлучення.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів